Esti aici: Home / Ceramica Althea

Branduri
Ceramica Althea a fost fondata in anul 1994 de catre Genesio Bevilacqua, un antreprenor local, si reprezinta astazi o realitate industriala consolidata la nivel national si international. Dezvoltata in doua fabrici din teriotoriul Falisco, Ceramica Althea foloseste pentru productie sisteme de ultima generatie, combinand inalta tehnologie cu indelungata experienta a angajatilor sai, devotati crearii garniturilor pentru baie.

Cunoscuta pentru originalitatea produselor sale, Althea exploateaza creativitatea studioului Maya Design, ce se ocupa de planificarea si de directia artistica a companiei, pentru care sunt atribuite creatiile ce ies in evidenta pentru design-ul rafinat si pentru faptul ca ofera solutii nsfarsite in forme si culori, conferind intregii productii Althea unicitate, caracterizand-o ca pe o marca inconfundabila.

Controalele stricte ale tuturor fazelor de productie si atentia precisa dedicata studierii produselor, asigura una dintre cele mai largi productii de ceramica de pe piata, functionale si in special capabile sa satisfaca toate gusturile si nevoile, conferind unicitate si personalitate spatiului baii.

Valoarea sa este sustinuta de numeroase premii internationale printre care se numara DESIGN PLUS, GOOD DESIGN si nominalizari la DESIGNPREIS pentru diferite produse, precum si participarea la prestigioase evenimente cum sunt Trienala de la Milano "The New Italian Design" si evenimentul WeekRomaD+ "Design for Made in Italy".


DESCARCA CATALOAGELE CERAMICA ALTHEA
 

CATALOG COVER                                      CATALOG OUTLINE  
    

CATALOG PLUS                                        CATALOG D-STYLE
    

CATALOG ELLE                        CATALOG HERA
    

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo