Home

               


Ideacasa ofera consultanta si design ambiental prin intermediul departamentului Studio Design in cadrul caruia activeaza designeri profesionisti.Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare ,prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu.In funcyie de amploarea proiectului ,de stadiul in care se afla spatiul, dar si de colaborarea cu beneficiarul, aceste etape pot fi diferite .Identificam calr dorintele,nevoile si gusturile beneficiarului ,iar echipa noastra propune cea mai buna solutie care evolueaza si se transforma pana ajunge la forma finala :unica si perfecta.Astfel, beneficiarul va regasi o reprezentare cat mai fidela a viitoarei amenajari. Impreuna vom crea un loc unic pentru voi în bugetul și în timpul acordat.Avem idei ,suntem creativi si capabili sa va oferim cele mai bune servicii.
Discutia initiala cu beneficiarul -se prezinta acestuia modul de lucru,exemple de proiecte,gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea.
Deplasarea la spatiul beneficiarului -se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studiolui.Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului,a caracteristicilor acestuia ,pentru mai buna intelegere a nevoilor si a dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor.
Realizarea releveului -realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.
Discutia cu clientul-pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatului,stabilirea functionalitatilor ,a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stilul de viata ,obiceiuri,preferinte,necesitati.Este etapa in care se identifica clar stilul de decorare,solutiile de amenajare,gama de produse,buget,preferinte in materie de finisaje si alte materiale.
Prezentarea proiectului 3D -cu imagini foto realiste ,ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului.In cadrul acestei etape se discuta proiectul,beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa sutdioului in concordanta cu tema proiectului.Se prezinta produsele propuse ,mostre de finisaje textile.Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.
Prezentarea variantei finale de proiectare -este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine in 3D cat mai realista a spatiului amenajat,descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni,caracteristici,specificatii tehnice.Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.
Definitivarea proiectului- se prezinta solutia finala pentru design,oferta financiara de produse,schitele tehnice,planurile de instalatii.Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie.

   

  


Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitCeramica EsedraCeramica Scarabeo