Branduri

 

Inca din anul 1986,  Daniel produce robineti si baterii monocomanda traditionale. Compania inclina catre o cerere in crestere, atentie constanta fata de produsele si serviciile sale, intotdeauna impecabile. Dealtfel, Daniel a adus inovatia in ultimii 20 de ani, tintind originalitatea si grija pentru creatii fixate oentru a veni in intampinarea nevoilor celor mai exigenti cumparatori. Folosirea celor mai bune materile, procesarea, finisajul si tehnicile de asamblare garanteaza standarde inalte de calitate si o eficienta perfecta.

Daniel este sinonim cu cercetarea, designul, studiul si tehnologia si se obliga sa distribuie acel "Made in Italy" in intreaga lume. Obiectivul fundamental al Daniel Rubinetterie este sa ofere un serviciu specific pentru a crea o atmosfera apare in amenajarea baii. De aceea produsele Daniel au proprietatea de a fi customizate si imbogatite prin variate finisaje si decoratiuni. Sugereaza finisaje galvanice, antice, alaturi de clasicele finisaje, ultimele variante metalice si multe altele. Printr-o tehnica patentata de Daniel Rubinetterie, compania ofera decoratii delicate de la stilul pop-art pana la forme capricioase si armoioase sau clasicele decoratiuni de damasc potrivite pentru o atmosfera pretigioasa. Seriile de decoratiuni, inteligente si inovative, sunt efectul unui studiu intens asurpa formei, designului si a noilor tendinte. 

Daniel Rubinetterie este certificat cu ISO 9001, sistem de calitate a companiei, si ISO 14001, sistem de calitate al ambientului.

 

DESCARCA CATALOAGELE DANIEL RUBINETTERIE

   

               

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo