Esti aici: Home / Despre noi

Produse


IdeaCasa – sinonimul stilului si al calitatii! 

Calitatea, inovatia si design-ul s-au stabilit in showroom-ul IdeaCasa, sub forma unei game rafinate de produse pentru amenajarea baii. Putem transforma perspectivele dumneavoastra pentru o baie stilata in realitatea unui aranjament de lux, indiferent ca este vorba de un spatiu aflat la casa sau in apartament. 

IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Suntem pasionati de acestea si de aceea va oferim produse atat distinse, cat si practice, caracterizate de un excelent design inovator. Va punem la dispozitie zeci de cataloage cu produse de calitate garantata Made in Italy, printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.

Gasirea echilibrului intre un aspect extraordinar si performante durabile nu este un lucru usor. Daca insa alegerea dumneavoastra implica IdeaCasa, atunci veti putea crea baia perfecta. Puteti alege intre obiecte sanitare suspendate sau stative, cu un design retro sau modern, simple sau ornamentare, pentru un rezultat clasic sau o atmosfera spa.

 

 

De ce Ideacasa.ro? Am deschis magazinul online www.ideacasa.ro pentru a facilita navigarea rapida prin diversificata gama de produse de lux pentru baie. Astfel, in numai cateva minute puteti alege si comanda produse de cea mai buna calitate, doar utilizand magazinul www.ideacasa.ro

Pentru a obtine o imagine completa a gamei de modele mobilier, obiecte sanitare, placi ceramice, spa si hidromasaj, puteti naviga in zona de shopping de pe www.ideacasa.ro sau rasfoi cataloagele celor peste 30 de furnizori si producatori, ce pot fi descarcate imediat. In fiecare zi veti gasi noi produse pe www.ideacasa.ro, cat si promotii saptamanale.

Suntem mandri sa putem reuni intr-un singur loc companii ce duc mai departe traditia ceramicii italienesti si a produselor de o frumusete extraordinara, definite prin functionalitate si grija pentru mediul inconjurator, conforme cu reglementarile internationale.

Faceti chiar acum un tur virtual in universul IdeaCasa pentru a vedea gama de produse Made in Italy, iar la final contactati-ne pentru a va putea rezerva produsele alese !

Marcile noastre

Ceramica ValdamaDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo SBORDONI