Obiecte sanitare lavoar - Esedra

Activitatea firmei Esedra a luat nastere in 1979, de la partenerul fondator Angelelli Fausto. El a inceput sa produca obiectele sanitare in Kerasic,  o fabrica istorica in districtul Civita CastellanaEsedra devine curand lider in productia de cadite de dus si chiuvete. In anul 1999, ca urmare a solicitarilor din reteaua proprie de vanzari, incepe sa produca din ce in ce mai multe obiecte sanitare. Devine una dintre cele mai importante firme din polul industrial din Civita Castellana datorita productiei de 280.000 de bucati pe an si extinderea retelei de vanzari in Italia si in strainatate.

Set obiecte sanitare - Esedra

Tehnologia a fost dezvoltata ca urmare a procesului de mecanizare a tuturor etapelor de productie: turnarea, portelanarea, arderea etc. Cu toate acestea, piesele cele mai pretioase sunt lucrate manual in continuare pentru a asigura cea mai buna estetica.  Principalele obiective de la Esedra sunt o continua cautare a tendintei estetice, o atentie deosebita la clienti si la relatiile umane.

     

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitCeramica EsedraCeramica Scarabeo