Esti aici: Home / Eurolegno Mobili

BranduriEurolegno Srl a luat fiinta in urma cu 30 de ani, la Roma. Proiectarea si realizarea mobilei, accesoriilor si produselor complementare destinate amenajarii baii au reprezentat miezul afacerii Eurolegno.

Proiectul acestei companii a aparut prin munca a trei frati: Agostino Zirilli (Director productie, cercetare si dezvoltare), Domenico Zirilli (Director marketing) si Franceso Zirilli (Director vanzari). Managementul, recend marit, il are ca Director General pe Claudio Corsetti, o sursa importanta si un impuls pentru tendinta pozitiva si continua de crestere a companiei.

Eurolegno se situeaza in Castiglione del Lago, in districtul Perugia, si opereaza atat in Italia (40% din cifra de afaceri), cat si la nivel international, in special in Europa de Est (Rusia si Ucraina). Firma lucreaza cu un foarte mare canal de distributie ce se structureaza in jurul a 600 de colaboratori si distribuitori. Compania este pozitionata in zona medium-high a pietei. Deosebitele sale caracteristici raspund ultimelor tendine si nevoi precum: materiale brute de inalta calitate, timp scurt de realizare si distributie in magazine, continut ridicat de proiectare, cercetare si inovatie in folosirea materialelor.

 

CLIP reprezinta o baie eterna - eleganta si simplicitate pentru o solutie practica si functionala. Curbele Concave si Convexe creeaza un joc echilibrat si armonios alaturi de liniile drepte, in seturile de mobila pentru baie proiectate de ctare arhitectul Marco Poletti.

MODO este o forma noua de expresivitate, un joc al liniilor curve si al profilelor drepte, delicat si esential. Colectia, produsa de Eurolegno si proiectata de arhitectul Marco Poletti, invioreaza baia in stilul care ti se potriveste. Este solutia ideala pentru cei care doresc sa intre in acest mediu unic si exclusiv printr-o gama larga de elemente.

Excentrica, provocatoare si sinuasa: aceasta este colectia NARCISO FASHION. Oferita in noile versiuni lacuite glossy, re-exprima profilele originale cu un joc intrigant de lumini si umbre. Colectia vrea sa fie observata si sa stupefieze, prin combinarea stilului clasic cu cele mai moderne tendinte, pana la cele mai noitendinte in moda. Narciso Fashion poarta acum haine glossy negre, rosii si albe asortate cu manere ondulate sau cu insertii Swarovski. Acelasi MArco Poletti a proiectat aceste seturi de mobila clasice si moderne.

 

DESCARCA CATALOAGELE EUROLEGNO

                   

         

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo