Esti aici: Home / Gruppo Treesse

Branduri


Apa este o sursa de inspiratie. Totusi nu este o forma. Apa este transparenta. Este o senzatie. Este o calatorie in timp. In continua schimbare, apa se exprima in nenumarate moduri pentru a va incanta toate simturile. Apa reflecta atmosfere ralaxante, inspirand un program inovativ de cazi si cabine multi-functionale concepute pentru dumneavoastra. Acesta este SPA&HOME, by Gruppo Treesse.

Compania ofera si un sistem inedit, ce schimba hidromasajul si modul in care intelegem concpetul de wellness. MyTherme System, un proiect al profesorului Antonello Ancillai, reprezinta un mod simplu de a aduce placerea unui spa hidro-termal chiar la dumneavoastra acasa. 

 

DESIGNERII GRUPPO TREESSE

Marc Sadler, devotat experimentarii cu materiale plastice, colaboreaza in prezent cu importante companii din domeniul amenajarilor de interior, aparate de uz casnic, iluminat si multe alte produse avansate tehnologic. Designerul a castigat o serie de premii din dimeniu in perioada 1995-2008 la Frankfurt, Paris, Hanovra sau Milano.

Frabrizio Batoni a absolvit Universitatea de Arhitectura din Florenta. In 1997 a fondat o compania de arhitectura ce se ocupa cu dezvoltarea planurilor pentru cladiri, standuri expozitionale, grafica si design. In prezent colaboreaza direct cu Departamentul de Design Industrial din Florenta., cat si cu diverse companii producatoare de obiecte pentru amenajari interioare.

Alessandro Lenarda si-a obtinut diploma de arhitectura la Venetia, iar din anul 1976 a devenit membru al Academiei Tiberina din Roma. Lucrarile sale au fost expuse in repetate randuri la Bienala de la Venetia, iar rezultatele muncii sale pot fi vazut in numeroase muzee din intreaga lume. Parte dintre realizarile sale au fost declarate "de exceptie istorica si interes artistic" si au intrat in patrimoniul cultural al Italiei.

 

DESCARCA CATALOAGELE GRUPPO TREESSE

CATALOG SPA & HOME                                                  CATALOG EVERYDAY

                     

CATALOG MINIPISCINE                                            CATALOG CERSAIE 2011

    

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitCeramica EsedraCeramica Scarabeo