Produse

COMENZI

Cum pot comanda online? Selectati produsele dorite prin apasarea butonului "Adauga in cos" din pagina de produs. Dupa ce ati facut selectia, produsele vor fi listate in "Cosul de cumparaturi", unde sunt afisate pretul per bucata, numarul de bucati comandate si valoara totala a comenzii, in euro. Apasati pe butonul "Cumpara". Veti fi apoi rugati sa va logati cu datele de acces. Daca nu aveti un cont, trebuie sa creati unul. In pasul urmator va trebui sa completati adresa de livrare si datele de contact. Apasati pe butoanele "Confirma" si "Cumpara". Veti primi un numar de inregistrare al comenzii.

Pot comanda telefonic? Da, puteti comanda telefonic apeland numarele 0764 418 288.

Pot comanda prin e-mail? Desigur, ne puteti scrie pe adresa de e-mail office@ideacasa.ro sau folosind formularul de contact de pe website.

Cum aflu daca produsul este pe stoc? Disponibilitatea produselor este afisata in pagina de produs, insa pot exista discrepante pentru produsele care au un flux de vanzare mai mare.

Pot sa vad produsul inainte sa-l cumpar? Daca produsul este pe stoc, il puteti vedea in Showroom-ul IdeaCasa din Strada Valea Cascadelor, Nr. 19F, Sector 6, Bucuresti.

Aveti un catalog? Puteti descara cataloagele online disponibile in pagina aferenta fiecarei marci, in categoria Branduri sau le puteti consulta direct in showroom-ul IdeaCasa din Bucuresti.

Cum aflu care este statusul comenzii mele? Daca ati comandat online, veti primi un e-mail de instiintare cu privire la inregistrarea comenzii dumneavoastra in baza noastra de date. Veti fi apoi contactat telefonic pentru a finaliza detaliile comenzii.


GARANTIE

Oferiti garantie pentru produse? Da, oferim garantie ce variaza insa in functie de producator. Termenul de garantie al produselor se modifica in cazul in care acestea au suferit modificari. Daca produsul s-a deteriorat in perioada de garantie, se va respecta politica aferenta producatorului.

Cum pot sa modific sau sa anulez comanda mea? Este important sa ne contactati telefonic cat de repede posibil pentru a anula comanda. In cazul in care comanda nu a fost inca expediata atunci se va anula foare simplu, daca insa a fost deja expediata, veti putea returna coletul conform procedurii de retur a companiei de curierat rapid. Vei putea apoi plasa o noua comanda daca doresti acest lucru.

Marcile noastre

Ceramica ValdamaDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo SBORDONI