Astazi va prezentam un alt produs unic, care cu siguranta o sa va placa. Este vorba despre cada cu hidromasaj Treesse Dream.

Ce face acest produs special. Pentru inceput, faptul ca foloseste un sistem unic pentru hidromasaj, mai exact sistemul Ghost. Acest sistem consta in ascunderea hidromasajului de-a lungul peretelui longitudinal al cazii, mascandu-l complet. Astfel, aceasta cada poate sa pastreze linii minimaliste nealterate, design clar si bine definit… iar asta o face sa arate spectaculos.

Iata pozele care pe noi ne-au fascinat, speram sa va placa si voua:

In plus, optiunea de iluminare cu led este extraordinar de frumoasa, fiindca sistemul de iluminat fiind mascat in aceasi fanta longitudinala, lumina este difuza si apa capata o culoare vie si uniforma.

Nu va vom plictisi cu detalii tehnice, acelea le veti gasi pe toate pe situl nostru la partea de prezentare a produsului. Va vom mai spune doar ca produsul face parte din ultima colectie a producatorului Italian Gruppo Treesse, este gandita de designerul Mark Sandler si este primul produs din seria Ghost fabricat (mai exista doar un alt produs din serie pe care il vom prezenta in curand).

           

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitCeramica EsedraCeramica Scarabeo