Esti aici: Home / Ceramica Valdama

Branduri

 

                                                                             


O prezenta excelenta pe piata produselor destinate amenajarii unei bai de lux, Ceramica Valdama vine in intampinarea clientilor sai cu valori estetice si formale. Compania acorda o atentie deosebita design-ului concret si fiabil, aceasta fiind principala sa politica de productie.


Multe dintre propunerile Valdama de ceramica pentru lavoare, obiecte saniare si produse pentru baie si-au gasit locul in variate concursuri de arhitecturi. O monitorizare continua a tendintelor, atat pentru baie cat si in alte sectoare, garanteaza o sursa valida, inovativa si cu idei futuriste. Alaturi de design, Valdama isi dozeaza efortul asupra propunerilor de noi decoratii, finisaje, variante cromatice, pentru a oferi produse distinctive.

Designul este o punte intre arta si tehnologie ce isi are originea intr-un trecut atavic. Termenul de „design” deriva din limba engleza si traducerea s-a corecta este de planificare si nu de desen, precum se crede. Acest lucru explica fapul ca a facw design nu este doar un gest estetic, ci si unul care penetreaza zona de planificare pana la cele mai elaborate dictate ale ergonomicii. Un designer trebuie sa posede capacitatea de a se misca intre poezie, concret si practic pentru a putea da curs unui lucru functional ce va deveni un bun de consum. Acest mecanism complex implica o cultura solida in interiorul firmei. Valdama surprinde filozofia corecta multumita departamentului sau calificat si competent din punct de vedere tehnic. Impreuna cu profesionistii externi, isi lucreaza tendintele si isi impinge productia catre cele mai contemporare areale. Franco Giorgi, Alessandro Lenarda si Sabrina Selli sunt parte integranta ale succesului in continua crestere.

 

DESCARCA CATALOAGELE VALDAMA

CATALOG GENERAL                        CATALOG FINISAJE

     

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo