Esti aici: Home / Plata si livrare

Produse

 

PLATA

Cand trebuie sa achit? Puteti plati marfa comandata fie inainte de livrare, fie in momentul in care primiti coletul.

Care sunt modalitatile de plata? Se poate achita prin ramburs catre compania de curierat rapid sau direct la sediul nostru daca ridicati personal coletul, folosind cash sau card bancar.

Ce tip de carti de credit acceptati? Momentan acceptam VisaElectron si Mastercard,Bitcoin

In ce conditii trebuie achitat un avans? Pentru produsele care nu sunt pe stoc, trebuie achitat un avans de cel putin 50% din valoarea comenzii. 

Se aplica si alte taxe la achizitionare? Daca nu veti ridica personal produsele, atunci trebuie sa achitati si costul de livrare. Acesta variaza in functie de greutatea si volumul coletului, cat si de distanta. LIVRARE

  

Care sunt modalitatile de livrare? Livrarea comenzii se face prin curierat rapid, in toata tara, sau de catre noi, in Bucuresti. Produsele pot fi ridicate si personal de catre dumneavoastra de la depozitul nostru din Strada Calea Rahovei nr 266-268,corp 61,etaj 3,camera 03A, Bucuresti.

Care este termenul de livrare a unui produs? Livrarea produselor se face in cel mult 48 de ore, indiferent de localitate, pentru produsele aflate pe stoc.

Efectuati livrari internationale? Desigur, putem livra produsele in zonele convenite de companiile de curierat rapid. Termenul de livrare se va stabili in functie de distanta.

Daca produsul nu este pe stoc, in cat timp poate fi livrat? Din momentul in care faceti comanda ferma, produsul poate fi livrat in tara in termen de 21 sau 40 de zile lucratoare. Aceasta perioada poate varia in functie de producator si disponibilitatea in depozitele acestora. Dupa sosirea marfii, putem livra produsul in aceeasi zi sau in maxim 48 de ore, in functie de distanta.

Unde livreaza IdeaCasa? Putem livra in Bucuresti, cat si oriunde in tara, prin intermediul companiei de curierat rapid. Produsele pot fi de asemenea ridicate de catre dumneavoastra direct de la showroom.

Care este termenul de livrare? Transportul produselor se poate face in cel mult 48 de ore de la comanda, in toata tara. In functie de distanta si ora la care s-a facut comanda, putem livra chiar in aceeasi zi.

Cat costa transportul? Acesta se calculeaza in functie de greutatea, volumul coletului si distanta.

Cum aflu cand a fost expediat coletul? Veti primi un sms de instiintare in momentul in care coletul va pleca de la sediul nostru.


RETUR

Cum procedez daca primesc un colet deschis sau deteriorat? IdeaCasa asigura preluarea produselor in stare impecabila si ambalarea acestora conforme cu fragilitatea lor. Din momentul in care coletul a intrat in posesia firmei de curierat rapid, aceasta se asigura de bunul transport al coletului. In cazul in care primiti un colet deteriorat, trebuie sa intocmiti un proces verbal conform politicii firmei respective de curierat.

 

Marcile noastre

Ceramica ValdamaDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo SBORDONI