Produse


Termeni si conditii de utilizare 

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare 


Accesul si utilizarea site-ului ideacasa.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. 

2. Website-ul ideacasa.ro 


Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Ideacasa.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Ideacasa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. 

3. Folosirea acestui website 


Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.


Pentru utilizarea  acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare: 


- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI. 


- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES. 


- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE. 


Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont ideacasa.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. Ideacasa.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. 


In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website. 

4. Drepturile proprietatii intelectuale 


Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica ideacasa.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. 


Ideacasa.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website. 


5. Limitarea raspunderii

 
Ideacasa.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. 

6. Acceptarea termenilor si conditiilor 


Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. 

7. Politica de confidentialitate 


Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; ideacasa.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu se vor instraina adresele de email si nici un fel de date.

Marcile noastre

Ceramica ValdamaDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo SBORDONI