Esti aici: Home / Servicii

Produse

                                                                                                                                                                                                                                        

IdeaCasa, toate serviciile necesare amenajarii casei tale.

Ne ocupam de lucrarile tale pentru ca tu sa ai mai mult timp liber. Renovare sau constructie de la zero la cheie

Modul nostru de lucru de la zero sau Restructurare la cheie vă permite să vă concentrați doar asupra dorințelor și nevoilor dvs,noi vom avea grijă de restul.

Știm că fiecare renovare este diferită de toate celelalte, deoarece aveți nevoi specifice și gusturi personale și este de datoria noastră să le satisfacem pe amândouă.
Iată cum funcționăm: vă analizăm fiecare solicitare și abia după aceea vă oferim o personalizată.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, deoarece gestionăm și controlăm fiecare aspect al jobului:

dezvoltarea soluției arhitecturale și a proiectului;prezentarea practicilor administrative și tehnice; vă sprijinim în alegerea și furnizarea tuturor materialelor;gestionăm și organizăm complet șantierul prin muncitori selectați cu atenție și certificati;

  Servicii la cheie . Aflați de ce vă puteți baza pe serviciul la cheie...

   

  Cele 8 lucruri pe care doar noi le putem garanta în același timp. 

Practici administrative: relaxați-vă, vom avea grijă de toate!

Atunci când se decide renovarea casei sau o construitie noua, este necesar ca fezabilitatea lucrării să fie verificată foarte atent și documentele relevante să fie prezentate in mod corect. Pentru a vă elibera de orice sarcină sau îngrijorare, vă garantăm un tehnician care,nu numai că va examina fiecare aspect arhitectural și de siguranță, dar va trata  toate procedurile birocratice / legale în numele dvs.Arhitecții noștri vă stau la dispoziție pentru a studia cea mai bună soluție în funcție de nevoile dvs,având grijă de proiectare, practicile administrative, managementul construcțiilor.

 Planificare executivă:fiecare fază este listată și definită cu precizie

Rezultatul cu succes este mai ales rezultatul atentiei la detalii care trebuie sa inceapa de la faza de proiectare.Din acest motiv, arhitectii si designerii nostri intocmai intotdeauan cu atentie desenele executive ale sistemelor.Totul este citat si comentat,definind fiecare etapa a restructurarii in scris si precis.

 Managementul lucrarilor :astfel incat totul sa fie realizat intr-o maniera de lucru 

Lucrarea indicata in toate procedurile administrative ,este atribuita managerului care are sarcina de verifica daca executarea lucrarilor respecta regulile, respecta proiectul prezentat si ca totul se desfasoara conform planului.Iti protejam interesele pe parcursul lucrarilor datorita unei verificari constante a progreselor si a dialog continuu intre directorul de constructii si manager.In acest fel va garantam un control maxim asupra timpilor ,costurilor si calitatii lucrarii

 Design interior : te ascultam si creem spatii de fericire !

Totul porneste de la dorintele voastre ,avem grija de cream armonia potrivita cu alegeri inspiratesi atente care fac cu adevarat diferenta atunci cand doriti sa dati caracter si frumusete casei dvs.Pentru aceasta lucrare te insotim ,te ascultam si te sfatuim in aceste alegeri ,ajutandu-te sa -ti definesti stilul si echilibrul nevoilor practice si functionale cu aspecte estetice.

 Punct de contact unic:  nu vă faceți griji și aveți totul sub control!

Lucrarea este  atribuita  unei singure persoane care vă va însoți pe tot parcursul procesului: din momentul inceperii lucrarii,până la livrarea cheilor. Pesoana responsabila se va ocupa de dezvoltarea proiectului și de estimarea costurilor. ”Regizorul” vă ajută să cumpărați, recomandând materiale și finisaje, prezentand interesele dvs. ,furnizorilor și lucrătorilor, verifica că totul se desfășoară într-o manieră corecta  și ca se respecta timpii de lucru, evitând sarcina dificilă de a coordona toți ”actorii” din proiect.

  Muncitori selectați: companie certificată și lucrători calificati

Biroul tehnic selecteaza constant si cu atentie companiile certificate si lucratori calificati,pentru a garanta calitate si fiabilitate maxima.Zidarii,instalatorii,electricienii,fierarii,tamplarii   si toti mesterii care lucreaza cu Ideacasa au intreprins o relatie de crestere continua si o actualizare profesionala cu noi,datorita dialogolui continuu si sprijinul arhitectiilor   nostri.Toate acestea va garanteaza calitate si fiabilitate in toate lucrarile de renovare sau contructii de la zero.

   Maistru dedicat : exclusiv pentru dumnevoastra si pe intreaga durata a lucrarii
  
Ideacasa atribuie si garanteaza un maistru dedicat,care urmareste activitatea lucrarilor in fiecare zi.Acesta notifica prompt arhitectilor despre evolutia lucrarilor, coordoneaza   interventia diversilor artizani si le ofera instructiuni precise despre cum se poate proceda din punct de vedere practic si operational. Maistrul,asistat de arhitect ,va asigura   respectarea timpului si a calitatii lucrarii.

  Lucrari garantate si certificate : va garantam rezultatul 

Ideacasa va ofera garantia pentru toate lucrarile efectuate si va ofera declaratiile de conformitate pentru toate sistemele instalate.Fiecare element al echipei noastre urmareste actualizari constante pentru a garanta respectarea maxima a reglementarilor privind fiecare interventie efectuata.

Marcile noastre

Ceramica ValdamaDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo SBORDONI