Esti aici: Home / S.D.R CERAMICHE

Branduri
S.D.R Ceramiche s-a nascut urmare activitatii din 1979 a partenerului fondator Angelelli Fausto, care a pornit fabrica in concordanta cu lunga traditie din zona Civita Castellana. S.D.R CERAMICHE a devenit foarte rapid lider in domeniul dusurilor si lavoarelor, si, in anul 1999, raspunzand cererilor distribuitorilor sai, a inceput sa produca intreaga gama de mobilier de baie. Este una din cele mai importante companii din domeniul sau in zona industriala Civita Castellana, datorita nivelului ridicat de productie si a retelei extinse de retail din Italia si din lume. Procesul de productie este mecanizat in toate stadiile importante ale productiei, dar, piesele deosebite sunt in continuare lucrate manual, pentru a se asigura un grad estetic ridicat.
                                                                                      
                                                                                                                                                                                                                          In anul 2004 Esedra a obtinut certificare internationala UNI EN ISO 9001 nr. 4335A, Cermet.
 Obiectivele principale ale companiei sunt cautarea si adaptarea continua a esteticii produselor sale, atentie speciala acordata clientilor si relatiilor inter-umane. 
 


Link :        https://sdrceramiche.it/it/prodotti/serie/revolution

Marcile noastre

Ceramica ValdamaEurolegno MobiliDaniel RubinetterieGruppo TreesseCeramica AltheaCeramica VitruvitS.D.R CERAMICHE Ceramica Scarabeo